Latarki firmy CRELANT - opinie posiadaczy

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
paolo1976

Latarki firmy CRELANT - opinie posiadaczy

Post autor: paolo1976 »

Witajcie sedecznie :-)

Tak jak w temacie, chciałbym spytać użytkowników / posiadaczy latarek tej firmy co w trawie piszczy :-), a przede wszystkim jak jest z jakością i dokładnością wykonania w porównaniu z innymi firmami i jak jest z chłodzeniem "fabrycznym", a więc, czy jest konieczność modyfikowania piguły, czy pod diodą "coś" jest, czy może tylko tradycyjna dziura którą samemu trzeba się zająć? Co wejdę na strony mhunt i inne, to jakoś intryguje mnie właśnie firma Crelant, bo mało jest opisów tychże latarek. Cięższe, mechaniczne modyfikacje nie wchodzą w grę, bo nie mam dostępu ani do materiału (aluminium, miedź, mosiądz), ani do jakiejkolwiek tokarki. Jeśli chodzi o modyfikacje elektroniczne, to jak najbardziej.

Dziękuję i pozdrawiam :-)
Kochający tata swojej najukochańszej na świecie córeczki ***** Latarka - obecnie 3W plastikowy "no name" na 3 xAAA za 6zł z Biedronki
DNF

Post autor: DNF »

Witaj.
Zerknij do działu recenzje, jest tam moja recka tychże lampek.
Co prawda nie sprawdzałem czy jest dziura, ale na 99.9999% jej nie ma :wink:
Awatar użytkownika
paolo1976

Post autor: paolo1976 »

Nie chcę teraz minąć się z prawdą, ale chyba widziałem tę recenzję. Chodzi mi raczej o pozostałe modele dostępne na mhunt. Nie chcę kupować za granicą i zastanawiam się jaka jest alternatywa dla L2P od Grega w postaci którejś z latarek Crelant. Chcę kupić L2P od Grega, ale jak pisałem, bardzo intryguje mnie firma Crelant, bo wizualnie, na zdjęciach robi dobre wrażenie. Chodzi mi głównie o model V6CS XM-L U2 710lm. No i jaka jest różnica w mocy światła bo liczba lumenów w opisie nie zawsze wiernie oddaje rzeczywistą moc.

Pozdrawiam

Przepraszam. Mój błąd. Właśnie zobaczyłem, że ten model też jest w Twojej recenzji.
Kochający tata swojej najukochańszej na świecie córeczki ***** Latarka - obecnie 3W plastikowy "no name" na 3 xAAA za 6zł z Biedronki
ODPOWIEDZ