Sterownik driver LED 2,8-4,5V 2,8A programowalny
Zużycie prądu masz podane w tym wątku, może zejdzie się jeszcze ciut niżej, ale niewiele. Procesor większość czasu pracuje w uśpieniu Idle.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Plany planami, a życie swoją drogą. Szacunkowo na dziś dzień - za około 3-4 tygodnie. A może i dłużej...
Póki co udostępniłem kolejną wersję drivera standard, czyli v1.3. Względem poprzedniej została wzbogacona o opcję "programming enable", czyli blokadę funkcji programowania latarki.
W temacie sterownika extended 1.1, zapraszam za około 2 tygodnie. Niestety sprawy zawodowe ograniczają mocno czas przeznaczony na programowanie driverów.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Od dnia 26.06.2013 latarki Solarforce L2P oraz L2 w wersji extended posiadają LED na podłożu miedzianym SinkPAD wlutowanym bezpośrednio w mosiężną pigułę latarki.
Oznacza to znaczne obniżenie temperatury diody i przyrost strumienia świetlnego minimum 50 lumenów in plus w najwyższym trybie.
W temacie sterownika extended 1.1, zapraszam za około 2 tygodnie. Niestety sprawy zawodowe ograniczają mocno czas przeznaczony na programowanie driverów.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Od dnia 26.06.2013 latarki Solarforce L2P oraz L2 w wersji extended posiadają LED na podłożu miedzianym SinkPAD wlutowanym bezpośrednio w mosiężną pigułę latarki.
Oznacza to znaczne obniżenie temperatury diody i przyrost strumienia świetlnego minimum 50 lumenów in plus w najwyższym trybie.
Wykonać 11-kilk, pozostawić sekwencję do końca, zaczekać 2 s, kliknąć 1 raz.
Coś jest nie tak.
Gdy ustawię sobie przykładowo Beacon, następnie wykonam 11klik i sekwencja przeleci do końca i nie wykonam żadnego kliku to ustawia mi się stroboskop policyjny...
Po wykonaniu 11kliku jest sekwencja, a po 8 stroboskipie (8 mignięć) następuje jeden dłuższy błysk...
Gdy ustawię sobie przykładowo Beacon, następnie wykonam 11klik i sekwencja przeleci do końca i nie wykonam żadnego kliku to ustawia mi się stroboskop policyjny...
Po wykonaniu 11kliku jest sekwencja, a po 8 stroboskipie (8 mignięć) następuje jeden dłuższy błysk...
Ostatnio zmieniony poniedziałek 08 lip 2013, 13:40 przez MaciekB, łącznie zmieniany 2 razy.
Zaczekałeś 2 sekundy i kliknąłeś po całej sekwencji?
Sprawdziłem i u mnie działa jak napisałem. Po przejściu sekwencji jest nadal stroboskop, po kliknięciu wchodzi w to miejsce tryb ciągły. Drivery mamy identyczne.
Zrób zatem reset sterownika.
Zrób zatem reset sterownika.
Przyszła w piątek do mnie latarka L2P extended i jak patrzę na diodę to widzę, że podłoże na którym jest wlutowana ma kolor czerwony, a nie tak jak na zdjęciu z linka cytowanego, biały. Nie widzę żeby były jakieś czerwone płytki SnikPAD w ofercie.greg pisze: Od dnia 26.06.2013 latarki Solarforce L2P oraz L2 w wersji extended posiadają LED na podłożu miedzianym SinkPAD wlutowanym bezpośrednio w mosiężną pigułę latarki.
LED na podłożu Noctigon. Konstrukcja identyczna jak SinkPAD (konkurencyjna firma) - bezpośredni miedziany pad termalny, brak dielektryka. Podłoże miedziane, wlutowane bezpośrednio w pigułę, jak w ofercie. Parametry termiczne takie same, inny kolor soldermaski.