Oświetlenie roweru z DX.COM, prośba o poradę
Zajrzyj TUWotti pisze:Co znaczy Woytazo?:D Przepraszam za głupie pytania ale raczkuję na tym forum:)
Ma chyba jeszcze ok. 2200mAh (realne) 5 zł za 1 szt. + 8 zł wysyłka, ale zapytaj.
Kolego DNF, którą wersję Convoy S2 2.1 wziąć? bo są bodajże z 3 rodzajami diodek;) ceny są minimalnie różne także która będzie najlepsza?:)
[ Dodano: 23 Maj 2013, 00:12 ]
Więc - Walle siedzi na rowerze, uchwyt na lampkę za 2 dolce siedzi na rowerze, a w nim Convoy S2.. Ogniwa zdobyczne z baterii lapka.. Test drogowo leśny odbył się przed chwilą (sprawdzałem jak to świeci i czy nie oślepiam kierowców) - wynik?
CELUJĄCY!:D dotąd mam banana na ryjku!:D ludzie myślą że jedzie jakiś skuter czy coś chyba:) wcześniej omijają, i ja omijam dziury w asfalcie:D W lesie w całkowitej ciemności można również bez przeszkód jechać! Dziękuję Wam za porady! Jestem maxymalnie zadowolony z zakupu:)
Z fastecha zakupy przyszły w półtora tygodnia:)
Koszt całego zestawu: 150 zł. (dla mnie stosunek jakości do ceny idealny:)
Pozdrawiam!!
[ Dodano: 23 Maj 2013, 00:12 ]
Więc - Walle siedzi na rowerze, uchwyt na lampkę za 2 dolce siedzi na rowerze, a w nim Convoy S2.. Ogniwa zdobyczne z baterii lapka.. Test drogowo leśny odbył się przed chwilą (sprawdzałem jak to świeci i czy nie oślepiam kierowców) - wynik?
CELUJĄCY!:D dotąd mam banana na ryjku!:D ludzie myślą że jedzie jakiś skuter czy coś chyba:) wcześniej omijają, i ja omijam dziury w asfalcie:D W lesie w całkowitej ciemności można również bez przeszkód jechać! Dziękuję Wam za porady! Jestem maxymalnie zadowolony z zakupu:)
Z fastecha zakupy przyszły w półtora tygodnia:)
Koszt całego zestawu: 150 zł. (dla mnie stosunek jakości do ceny idealny:)
Pozdrawiam!!
Dokładnie tą samą ładowarkę posiadam i działa również idealnie:)
A mam pytanie do obeznanych. Czy ja coś źle wciskam czy od czego to zależy, ale czasem nie działa mi w latarce tryb sos i strobo:/ Przełącza się tylko 5%>50%>100%>5% itd. A za jakiś czas działa bez problemu w 5 trybach. Coś robię źle czy jak?
A mam pytanie do obeznanych. Czy ja coś źle wciskam czy od czego to zależy, ale czasem nie działa mi w latarce tryb sos i strobo:/ Przełącza się tylko 5%>50%>100%>5% itd. A za jakiś czas działa bez problemu w 5 trybach. Coś robię źle czy jak?