Latarki OLIGHT
Latarki OLIGHT
do oferty wprowadzamy latarki OLIGHT
w tej chwili dostępne są:
S10, S35, S65, I1, I2, I3 oraz czołówka H15 Wave
jeśli Ktoś potrzebuje jakąś latarkę Olight której akurat nie mam na stanie proszę o kontakt, na pewno się dogadamy
polecam zwłaszcza S10 Baton
jeśli Ktoś potrzebuje jakąś latarkę Olight której akurat nie mam na stanie proszę o kontakt, na pewno się dogadamy
ciąg dalszy nowości z Olighta w naszej ofercie
Latarka Olight T20 XP-G2 R5 380lm
Latarka Olight T25 XP-G2 R5 250lm
no i starszy model ale nadal popularny
Latarka Olight M3X XM-L 700lm
Latarka Olight T20 XP-G2 R5 380lm
Latarka Olight T25 XP-G2 R5 250lm
no i starszy model ale nadal popularny
Latarka Olight M3X XM-L 700lm
- siwymariusz
Re: Latarki OLIGHT
Polecasz i ja się skusiłem . Baton robi wrażenie , Jest fajny i mały ( o takie coś mi chodziło ) . No jak by był tańszy to bym w domu dziewczyny zaopatrzył w to . Dzięki za szybką realizacje .dbuzer pisze:do oferty wprowadzamy latarki OLIGHT
Obrazek
Solarforce L2P mod Greg , APEX GT01 ( po naprawie, thx Dariusz70 ) , S10 Baton, SolarStorm SC02( uszkodzona ),Astrolux E01 i S41
Na wstępie, jako nowy, serdecznie witam i pozdrawiam wszystkich miłośników "światełek".
Także chciałem gorąco polecić małego Olight'a "batona".
Latarka nieoceniona - podczas grzebania w samochodzie czy nawet rozmaitej dłubaniny przy biurku. Szczególnie w jesienno-zimowe dni. Ach - dni... chyba noce Pod warunkiem niekorzystania zbyt intensywnie z trybu max., zapewnia dłuuugie godziny pracy przy komfortowym strumieniu światła o dość ciepłej barwie. Prawie zawsze mam ją przy sobie... no, może w lato będzie mogła odpocząć. Zasilanie: głównie RCR123 UltraFire 880mAh (prawdziwe ~700mAh, przy bdb cenie ~25zł i szybkie ładowanie ~2h). Szkoda że nie zmieści się akku 18350 (średnica wewnętrzna S10-tki to 16,96mm ... chyba że ktoś to sprawdził - jeśli tak to proszę o sprostowanie i natychmiast kupuję). Sporadycznie - najtańsze CR123 (nawet te po 6zł biją na głowę akumulatorki).
Także chciałem gorąco polecić małego Olight'a "batona".
Latarka nieoceniona - podczas grzebania w samochodzie czy nawet rozmaitej dłubaniny przy biurku. Szczególnie w jesienno-zimowe dni. Ach - dni... chyba noce Pod warunkiem niekorzystania zbyt intensywnie z trybu max., zapewnia dłuuugie godziny pracy przy komfortowym strumieniu światła o dość ciepłej barwie. Prawie zawsze mam ją przy sobie... no, może w lato będzie mogła odpocząć. Zasilanie: głównie RCR123 UltraFire 880mAh (prawdziwe ~700mAh, przy bdb cenie ~25zł i szybkie ładowanie ~2h). Szkoda że nie zmieści się akku 18350 (średnica wewnętrzna S10-tki to 16,96mm ... chyba że ktoś to sprawdził - jeśli tak to proszę o sprostowanie i natychmiast kupuję). Sporadycznie - najtańsze CR123 (nawet te po 6zł biją na głowę akumulatorki).
na stan wjechały kolorowe Olight i3S
dostępne obecnie kolory to czerwony, niebieski, złoty i oczywiście czarny
Latarka OLIGHT i3S XP-G2 80lm OP czerwona
Latarka OLIGHT i3S XP-G2 80lm OP niebieska
Latarka OLIGHT i3S XP-G2 80lm OP złota
dostępne obecnie kolory to czerwony, niebieski, złoty i oczywiście czarny
Latarka OLIGHT i3S XP-G2 80lm OP czerwona
Latarka OLIGHT i3S XP-G2 80lm OP niebieska
Latarka OLIGHT i3S XP-G2 80lm OP złota
-
w ofercie pojawiły się nowe ładowalne latarki Olight
Latarka OLIGHT S30R XM-L2 1000lm
Latarka OLIGHT S20R XM-L2 550lm
Latarka OLIGHT S15R XM-L2 280lm
Latarka OLIGHT S10R XM-L2 400lm
oraz
Latarka OLIGHT M2X-UT Javelot XM-L2 1020lm
Latarka OLIGHT S30R XM-L2 1000lm
Latarka OLIGHT S20R XM-L2 550lm
Latarka OLIGHT S15R XM-L2 280lm
Latarka OLIGHT S10R XM-L2 400lm
oraz
Latarka OLIGHT M2X-UT Javelot XM-L2 1020lm
Witam
A jak wygląda sprawa serwisu .
W listopadzie pisałem w sprawie akumulatorka do H15S o obudowy aku.
Prosiłem o odpowiedź jak coś się pojawi ( podobno miałem czekać 6 tyg.)
Czy jest możliwość zdobycia tych części czy mam szukać zamienników ( wolałbym jednak zostać przy oryginalnych częściach)
A jak wygląda sprawa serwisu .
W listopadzie pisałem w sprawie akumulatorka do H15S o obudowy aku.
Prosiłem o odpowiedź jak coś się pojawi ( podobno miałem czekać 6 tyg.)
Czy jest możliwość zdobycia tych części czy mam szukać zamienników ( wolałbym jednak zostać przy oryginalnych częściach)
Czarna magia....