Pogaduchy o sat / nc+
Witam
Ja wysłałem rezygnację w związku ze zmianami... i się okazało, że mają do mnie specjalne propozycje, a nawet mogę sobie obniżyć abonament. odpowiedziałem, że nie ma szns abym z nimi został, bo jestem pewien że taki numer powtórzą tylko lepiej się do niego przygotują. Przedłużyli mi o miesiąc datę użytkowania abym się jeszcze zastanowił...
Pozdrawiam
Ja wysłałem rezygnację w związku ze zmianami... i się okazało, że mają do mnie specjalne propozycje, a nawet mogę sobie obniżyć abonament. odpowiedziałem, że nie ma szns abym z nimi został, bo jestem pewien że taki numer powtórzą tylko lepiej się do niego przygotują. Przedłużyli mi o miesiąc datę użytkowania abym się jeszcze zastanowił...
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
- lord_craven
Ale za tym przedłużeniem nie poszła zmiana regulaminu, więc lepiej zdać w pierwotnym terminie dekoder, bo potem mogą dowalić karę za nieterminowy zwrot.Pyra pisze:Przedłużyli mi o miesiąc datę użytkowania abym się jeszcze zastanowił...
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
- lord_craven
Zobacz mój post wyżej.ologda pisze:Rezygnacje od maja , a tu niespodzianka dostałem info ,że nast miesiąc mam za darmo a oddać mogę dekoder 14 czerwca chyba ,że będę chciał wycofać rezygnacje
Na podstawie czego ta kara miałaby się odbyć?lord_craven pisze:Ale za tym przedłużeniem nie poszła zmiana regulaminu, więc lepiej zdać w pierwotnym terminie dekoder, bo potem mogą dowalić karę za nieterminowy zwrot.Pyra pisze:Przedłużyli mi o miesiąc datę użytkowania abym się jeszcze zastanowił...
- lord_craven
Na podstawie regulaminu, który określa do kiedy ma być zdany dekoder po zakończeniu umowy. Dla "n" jest to 14 dni, dla cyfry 30. I teraz Ci wszyscy którzy wypowiadali umowy na koniec kwietnia powinni do 14 maja zdać dekodery. A to że mają przedłużony sygnał do końca maja i zdanie do połowy czerwca wynika tylko z komunikatu jaki wygenerowało nc+, a za tym nie poszła odpowiednia zmiana regulaminu.
A znając ich dotychczasowe podejście do klientów, to lepiej zdać teraz niż później mieć jakieś wydatki dodatkowe (n: 50 zł, cyfra: 300 zł).
A znając ich dotychczasowe podejście do klientów, to lepiej zdać teraz niż później mieć jakieś wydatki dodatkowe (n: 50 zł, cyfra: 300 zł).
Nie zrobili by takiego numeru teraz, kiedy już jedną karę UOKiK na nich nałożył. Ja żałuję że nie złożyłem wypowiedzenia, z tego co czytałem są teraz skłonni na niezłe rabaty i gratisy aby zatrzymać odchodzących. Ale umowa kończy się we wrześniu, może nadal będą chętni negocjowaćlord_craven pisze:A znając ich dotychczasowe podejście do klientów, to lepiej zdać teraz niż później mieć jakieś wydatki dodatkowe (n: 50 zł, cyfra: 300 zł).
- lord_craven
Może i nie, ale mnie nie zbawi już ten miesiąc więcej oglądania. Za to nadrabiam zaległości w czytaniu książekmarekwoj pisze:Nie zrobili by takiego numeru teraz, kiedy już jedną karę UOKiK na nich nałożył.
Tylko czy jest sens płacić za kilka kanałów które oglądasz i za resztę która służy jako zapychacz?marekwoj pisze:Ale umowa kończy się we wrześniu, może nadal będą chętni negocjować