Co ma do tego PayPal ?
Wiadomo że na przelicznikach zawsze nieznacznie się traci.
Policzyłem po kursie podanym przez Ciebie dwa posty wstecz i porównałem z mhuntem.
Wyszło na to, że racja była po mojej stronie.
Nie mam zamiaru sprzeczać się o błachostkę.
Pozdrawiam
Latarka do 30$ bez wymaganych modów.
PayPal ma to, że kurs dolara po przewalutowaniu nie jest taki jak podajesz.bloom pisze:średni kurs 3.1823
Racja po twojej stronie? Czyli lepiej kupić 12zł taniej bez gwarancji i narażając się na zagubienie przesyłki? Ok. rozumiem twoja wola
pozdrawiam Tomek
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
O co Ci chodzi ?tomeksz68 pisze:PayPal ma to, że kurs dolara po przewalutowaniu nie jest taki jak podajesz.bloom pisze:średni kurs 3.1823
Racja po twojej stronie? Czyli lepiej kupić 12zł taniej bez gwarancji i narażając się na zagubienie przesyłki? Ok. rozumiem twoja wola
Przecież policzyłem po kursie który podałeś czyli 3,4 zł za 1 $.
Wyszło 18.02 zł - cena takiej samej w mhunt to 30 zł + 11 zł kw (edit - sprawdziłem koszt wysyłki i nie wynosi on 5 zł). Dwa razy taniej czy nie ?
Najpierw pomyliłeś ładowarki a teraz chcesz mi udowodnić, że to ja się mylę?
Co do gwarancji - za takie pieniądze nie opłaci się jej wysyłać. Po prostu ją wyrzucę i kupię następną.
[ Dodano: 24 Kwiecień 2013, 19:47 ]
Oczywiście, że zakup samej ładowarki u Chińczyka ma znikome uzasadnienie, ale przy większych zakupach ma juz sens.Wojto pisze:Dokładnie jak kolega mówi, różnica w cenie jest nie warta zachodu. Ja kupiłem ładowarkę na Fasttechu ponieważ wybrałem latarkę Convoy M1. Chciałem wziąć model C8, tylko jego wygląd mi się nie podoba. Do tego jeszcze powerbank na ebayu wcześniej wziąłem, który mam nadzieje że nie okaże się tandetą
Taka była moja ocena zakupu samej ładowarki w mhunt.
Skoro kupujesz latarkę i masz wysyłkę za free, to oddzielny zakup ładowarki za podwójną cenę IMO nie ma sensu.