Śledzenie naszych przesyłek
Ja czekam za przesyłką z Fasttech. Najpierw parę dni leżała czekając na wylot, i w końcu 2go kwietnia wyleciała(wczoraj z rana już było info na trackingu) , lecz do tej pory brak jej na polskim trackingu. Dodam, że to moje drugie zamówienie z chin w życiu, a przy pierwszym od opuszczenia hong kongu do pojawieniu na polskim trackingu nie minęło tyle czasu co teraz. Jestem przewrażliwiony czy tak się zdarza?:)
Moja przesyłka o której pisałem wyżej co wyleciała 2 kwietnia dziś dotarła do mnie. Dodam, że coś w trackingu PP jakiś korek jest, bo pierwsze przyjęcie WER pojawiło się z dziennym opóźnieniem. Później wysłano z załadunkiem też pojawiło się z opóźnieniem. W końcu dziś pojawiło się- przyjęto WER Komorniki ( moja sortownia) a paczka już była w domku.
Co do FastTech. Zamówienie z 09.03.2013 do 28.03.2013 "wisiało" na poczcie HK.
Pięć dni temu zgłosiłem w FastTech "paczka nie dotarła". Odpowiedź: sprawdzą, jak do tygodnia nie dotrze to mam się ponownie zgłosić.
Dziś listonosz dostarczył przesyłkę.
Myślę, że paczka leżała na poczcie (może w HK może dalej). Po zgłoszeniu ktoś z FastTech "popchał" paczkę do adresata.
Pięć dni temu zgłosiłem w FastTech "paczka nie dotarła". Odpowiedź: sprawdzą, jak do tygodnia nie dotrze to mam się ponownie zgłosić.
Dziś listonosz dostarczył przesyłkę.
Myślę, że paczka leżała na poczcie (może w HK może dalej). Po zgłoszeniu ktoś z FastTech "popchał" paczkę do adresata.
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
darek.l(małpa)interia.pl
Data zdarzenia Jednostka pocztowa Zdarzenie Szczegóły
2013-04-17 21:22 WER Warszawa Przyjęcie przesyłki w Polsce
2013-04-18 09:58 WER Warszawa Wysłanie z ładunkiem
2013-04-19 01:59 WER Zabrze Wysłanie z ładunkiem
2013-04-19 07:25 Gliwice 2 Wprowadzenie do księgi oddawczej
2013-04-19 07:25 Gliwice 2 Wydanie doręczycielowi
Tak wygląda sprawa z moją paczuszką, byłem strasznie napalony, że dzisiaj ją dostane i nic z tego. Z tego co się dowiedziałem ostatni wpis "Wydanie doręczycielowi" oznacza wydanie paczki osobie która ją dostarcza do mnie, no ale paczki nie ma. Jakieś pomysły?
Edit:
Była u sąsiada
2013-04-17 21:22 WER Warszawa Przyjęcie przesyłki w Polsce
2013-04-18 09:58 WER Warszawa Wysłanie z ładunkiem
2013-04-19 01:59 WER Zabrze Wysłanie z ładunkiem
2013-04-19 07:25 Gliwice 2 Wprowadzenie do księgi oddawczej
2013-04-19 07:25 Gliwice 2 Wydanie doręczycielowi
Tak wygląda sprawa z moją paczuszką, byłem strasznie napalony, że dzisiaj ją dostane i nic z tego. Z tego co się dowiedziałem ostatni wpis "Wydanie doręczycielowi" oznacza wydanie paczki osobie która ją dostarcza do mnie, no ale paczki nie ma. Jakieś pomysły?
Edit:
Była u sąsiada
-
Witajkambal pisze:Mam pytanko dla bardziej zapoznanych ode mnie. Panowie (i może Panie) zrobiłem sobie zakupy na banggood, dostałem tracking o numerze RE638540151SE i gdzie mam szukać co się z tym dzieje?
bez problemu możesz sprawdzić przesyłke tutaj http://www.17track.net/index_en.shtml
Ale jaja od ponad tygodnia moja przesyłka ma status w HK ( was posted on 11-Apr-2013. )
a dziś wylądowała u mnie i o dziwo nawet nie ma kompletnie śladu w PL śledzeniu.