...szukałem latarki na prezent, na jacht, ledowej, ala camping,...nie udało mi się znaleźć nic lepszego jakościowo...ale jak za niecałe 18zł to jest całkiem nieźle.Pewnie wsadze tu driverek z trybami i bedzie ok
Z witryny sprzedawcy:
https://www.hurt.com.pl/?o=shpp&i=3887
Latarka Mactronic Travel Light T300 2 w 1 - ręczna i campingowa, super jasne światło 0.2W LED, największa z serii. Po rozsunięciu główki i postawieniu na niej latarki na stole lub powieszeniu nad stołem, może służyć jako typowa lampa turystyczna (latarka jest wyposażona w pasek z uchwytem-zawieszką). Mimo małych rozmiarów, latarka daje bardzo mocne światło dzięki 0.2-watowym diodom LED. Zasięg światła - 150 m.
Dane produktu:
* źródło światła: 3 x LED 0.2W
* zasilanie : 3 x R6\AA
* obrotowy wyłącznik
* czas świecenia: 24 godziny
No nie wiem czy to 24h bedzie swiecic, mi pobiera z nowych AA 0,35A, wiec pelnego swiatla bedzie kilka godzin...ale zeby 24 to chyba nie
Mysle, ze jak sie dorzuci oring na gwint bedzie fajnie uszczelniona.Wykonczenie srednio ciekawe, te reflektory puszczaja swiatlo na boki...nie wiem ile ta napylona farbka czy cus tam bedzie sie trzymalo plastiku...no ale wrazenie robi niezle-zwlaszcza za ta kase.
Na focie porownanie beamshotow Jetbeama Cle v2 na full, na akkusie z Mactronikiem, tez na full bo to jedyny tryb, hehe
Latarka diodowa Mactronic Travel Light T300
- Calineczka
- Kontakt:
Chyba z chlodzeniem wodnym, bo obudowa z plastiku. 3 cree i 3 paluchy, to ile to poświeci? Żaden pożytek na kampingu. Niech zostanie, jak jest.c++ pisze:Hmm...
Nie pomyślałeś, żeby tam np. trzy Cree wsadzić?? Miejsca sporo...
Zasilanie można zmienić, albo dać 3x14500 i jakiś układ zabezpieczający...
Modowalna latareczka...
Hmm... Ktoś mnie tu chyba nie zrozumiał...Zgredek pisze:Chyba z chlodzeniem wodnym, bo obudowa z plastiku. 3 cree i 3 paluchy, to ile to poświeci? Żaden pożytek na kampingu. Niech zostanie, jak jest.c++ pisze:Hmm...
Nie pomyślałeś, żeby tam np. trzy Cree wsadzić?? Miejsca sporo...
Zasilanie można zmienić, albo dać 3x14500 i jakiś układ zabezpieczający...
Modowalna latareczka...
Co za problem dotoczyć radiator pod obudowe?? A o jeśli chodzi o zasilanie- napisałem 14500, a to są akumulatory które są bardzo wydajne (coś podobnego do 18650) i są wielkości AA. Jeden akus daje teoretycznie 3,7V.
- Calineczka
- Kontakt: