Możesz napisać coś więcej? Co to za przetwornica, od kogo? I jak ją uszkodziłeś?ProLight pisze:Najbardziej boli mnie że jedna z naszych najbardziej lubianych światełkowych firm, powierzyła mi swój prototyp a ja go mechanicznie zepsułem.
I dalej jestem bez sterownika dla mojej MT-G2
Ah... ta moja niecierpliwość i robienie na wczoraj
Podziel się swoim smutkiem
Sometimes darkness can show you the light
Potwierdzam, choć muszę chyba drugi egzemplarz zamówić; ten z wertowania jest już w opłakanym stanie, jak chyba żadna moja książka. Ale to tylko świadczy o częstotliwości korzystania z niejDobra książka (polecam Kardasia "Mikrokontrolery AVR Język C Podstawy programowania"), ze 2 h dziennie lektury i za 2 tygodnie bascom wyda Ci się skomplikowany
Skończył mi się płyn do spryskiwaczy w aucie.
Ceny płynów:
JULA- cena normalna przez całą zimę 7,99zł za 4l. dziś za zimowy płyn chcą 17,99zł
Carrefour- cena normalna przez całą zimę 7,49zł za 5l. dziś chcą za zimowy płyn 18,99zł
Real- cena przez całą zimę 14,99 za 5l. dziś chcą za zimowy płyn 34,99zł
Istne złodziejstwo bo w marcu nagle spadły temperatury i nigdzie nie ma już płynów zimowych to ceny tych płynów wzrosły o 150 do 250%.
NIE KUPIŁEM przepraszam z góry ,,walę to,, wytrzymam przez tydzień bez płynu!
Ceny płynów:
JULA- cena normalna przez całą zimę 7,99zł za 4l. dziś za zimowy płyn chcą 17,99zł
Carrefour- cena normalna przez całą zimę 7,49zł za 5l. dziś chcą za zimowy płyn 18,99zł
Real- cena przez całą zimę 14,99 za 5l. dziś chcą za zimowy płyn 34,99zł
Istne złodziejstwo bo w marcu nagle spadły temperatury i nigdzie nie ma już płynów zimowych to ceny tych płynów wzrosły o 150 do 250%.
NIE KUPIŁEM przepraszam z góry ,,walę to,, wytrzymam przez tydzień bez płynu!
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
W Kauflandzie wyprzedaż płynów zimowych -50% i ceny w zależności od producenta 5,5 - 7,50 zł za 5 litrów.oskar pisze:Ceny płynów:
Kupowałem wczoraj bo też się kończył w aucie.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
A to pech przejeżdżałem dziś koło kauflandu i nie zajechałem a najbliższy mam aż w Gdyni a mieszkam w południowo wschodniej części Gdańska więc się nie opłaca jechać 40km. Pech to pech. Najwyzej kupię na Lotosie tam zawsze się przepłaca ale zawsze to na kartę wpadnie 5 punktów (zbieram na kurtkę z softschelu za1zł)
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
- Calineczka
- Kontakt:
oskar, w Metalmocie tuż koło mnie:
http://www.metalmot.gdansk.pl/
płaciłem 11zł, nie pamiętam ile litrów. A był chyba i tańszy....sklep generalnie polecam
http://www.metalmot.gdansk.pl/
płaciłem 11zł, nie pamiętam ile litrów. A był chyba i tańszy....sklep generalnie polecam
-
Przesyłka z Fasttechu dwa tygodnie temu gdzieś zaginęła ( wysłana 3 tygodnie temu ) i ciągle wymieniamy się z Fasttechem mailami ale widze że pisanie kolejnych chyba jest bez sensu.
No nic ticket jest otwarty i czekam jeszcze pare dni i trzeba będzie otworzyć spór w Paypalu bo nawet nie chca słyszeć o ponownej wysyłce.
Dodam że inne przesyłki od nich wysłane w póżniejszym terminie docierają, kolejna właśnie weszła na WER Warszawa tylko z tą jedną jest zonk
No nic ticket jest otwarty i czekam jeszcze pare dni i trzeba będzie otworzyć spór w Paypalu bo nawet nie chca słyszeć o ponownej wysyłce.
Dodam że inne przesyłki od nich wysłane w póżniejszym terminie docierają, kolejna właśnie weszła na WER Warszawa tylko z tą jedną jest zonk