Podziel się swoim smutkiem
- lord_craven
Bocian, to za dużo opowiadania, palce bym połamał na klawiaturze. Najlepiej to gdzieś w barze posiedzieć i pogadać...
Zresztą jak może być dobrze jak się człek czuje jak intruz.
Zresztą jak może być dobrze jak się człek czuje jak intruz.
Moje sterowniki:
AHE+ v1
KHE
v201 / v211
AHE+ v1
KHE
v201 / v211
Teściowe to bolączka większości żonkosiów. Rzadko trafia się taka, co to do rany przyłóż, ale ja nie o tym.
Wczoraj z balkonu wypadła kotka i paskudnie zwichnęła tylną łapkę. Jutro albo we wtorek, będzie operowana.
Natomiast trzy tygodnie temu do drzwi balkonowych stukał duży bury kot i żałośnie płakał. Był niesamowicie wychudzony, potem okazało się że jest chyba poturbowany i z powodu kamieni na zębach nie mógł jeść. Teraz po tygodniu codziennych wizyt u weterynarzai brania zastrzyków dochodzi do siebie.
Wczoraj z balkonu wypadła kotka i paskudnie zwichnęła tylną łapkę. Jutro albo we wtorek, będzie operowana.
Natomiast trzy tygodnie temu do drzwi balkonowych stukał duży bury kot i żałośnie płakał. Był niesamowicie wychudzony, potem okazało się że jest chyba poturbowany i z powodu kamieni na zębach nie mógł jeść. Teraz po tygodniu codziennych wizyt u weterynarzai brania zastrzyków dochodzi do siebie.
Zepsuł się ekspres do kawy Siemens EQ.7. Zaczął mielić kawę podczas włączania a potem zadymił i wywaliło prąd i już kawy nie ma Gwarancja skończyła się 5 dni temu.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
^ czasem mam wrażenie, że sprzęty są zaprogramowane żeby psuć się zaraz po gwarancji. Mi się grafika kiedyś w kompie zepsuła, ale coś źle obliczyli i zamiast 5 dni po, to padła 5 dni przed upływem gwarancji
Ze smutków, to odkryłem dziś, że w rowerze łańcuch oraz tarcze do wymiany bo zjechane. Kaseta wygląda na szczęście ok, ale i tak ze 150-200zł trzeba będzie wydać. Na studencki portfel to katastrofa jak tu zaoszczędzić żeby nowe światełko kupić ?
Ze smutków, to odkryłem dziś, że w rowerze łańcuch oraz tarcze do wymiany bo zjechane. Kaseta wygląda na szczęście ok, ale i tak ze 150-200zł trzeba będzie wydać. Na studencki portfel to katastrofa jak tu zaoszczędzić żeby nowe światełko kupić ?
Od chodzenia o kulach tak mi się łapy trzęsą, że jednego głupiego AMC prawie 20 min lutowałem.
[ Dodano: 19 Marzec 2013, 23:45 ]
[ Dodano: 19 Marzec 2013, 23:45 ]
Najdokładniej pod tym względem zaprogramowane są dekodery cyfrowego polsatu. Padają z dokładnością do 2 dni po zakończeniu umowy.bulwa11 pisze: czasem mam wrażenie, że sprzęty są zaprogramowane żeby psuć się zaraz po gwarancji. Mi się grafika kiedyś w kompie zepsuła, ale coś źle obliczyli i zamiast 5 dni po, to padła 5 dni przed upływem gwarancji
Ostatnio zmieniony środa 20 mar 2013, 00:10 przez Zbychur, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciesz sie, że nie jeździsz motocyklem - koszt napędu to np. 600zł. Ja mam na oku crash pady, będzie z 300zł w plecy.bulwa11 pisze: Ze smutków, to odkryłem dziś, że w rowerze łańcuch oraz tarcze do wymiany bo zjechane. Kaseta wygląda na szczęście ok, ale i tak ze 150-200zł trzeba będzie wydać. Na studencki portfel to katastrofa jak tu zaoszczędzić żeby nowe światełko kupić ?
Ze smutków - miała być pogoda na jazdy motongiem, jest zima.