W sumie od kilku lat nie poruszam sie na rowerku, wiec pewnie rekreacyjnie raz na jakiś czas , podobnie porusza się żona.Polek pisze:Jak jezdzisz:)?
Ale "HOLENDER" wygląda jak rower dla dziadków ( bez obrazy) , wolałbym coś bardziej ładnego oku
Gratuluję objeżdżenia wszystkich typów rowerów górskich Zależy pod jakim względem bije czy nie bije, ale ja bym swojego górala na 1,5 cala slickach nie zamienił na takiego holendra. Mój bije wszystkie holendry na głowę Holendry są bardziej dostojne, jedzie się jak król szosy, Coś jak harley wśród motorów. Jedni wolą wielkie dostojne maszyny a inni sportowe ścigaczeHolender na w miarę płaskich drogach asfaltowych bije na głowę wszelkiego typu rowery górskie sam się przekonałem
He he no widzisz ja bym nie zamienił kawki klr na żaden rower, a na poważnie kiedyś to robili pancerne rowery miałem taki o nazwie "salto: co on przeżył to dzisiejsze mountany by pewnie dawno na szrocie leżaływikrap1 pisze:Zależy pod jakim względem bije czy nie bije, ale ja bym swojego górala na 1,5 cala slickach nie zamienił na takiego holendra.