Podziel się swoim smutkiem

....nie pasujące gdzie indziej...
joon

Post autor: joon »

Drugi dzień masakrycznie pada, wczoraj dwa wyjścia do odśnieżania dzisiaj 4. W niektórych miejscach nawiało 1,5m śniegu. I nadal pada, będzie jutro zajęcie na pół dnia :/
Awatar użytkownika
lord_craven

Post autor: lord_craven »

U mnie, na szczęście, przestało wczoraj sypać ok. 15-16 i tylko wieje gorzej niż w kieleckim ;)
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
DNF

Post autor: DNF »

A tu słoneczko praży i śniegu resztki :wink:
Awatar użytkownika
alienth

Post autor: alienth »

Pól roku temu się ożeniłem, mieszkam z teściami i mam dość :(
Awatar użytkownika
Bocian
Site Admin

Post autor: Bocian »

alienth, a czemu masz dość?
Sometimes darkness can show you the light
Awatar użytkownika
alienth

Post autor: alienth »

Bocian, to za dużo opowiadania, palce bym połamał na klawiaturze. Najlepiej to gdzieś w barze posiedzieć i pogadać...
Zresztą jak może być dobrze jak się człek czuje jak intruz.
Moje sterowniki:
AHE+ v1
KHE
v201 / v211
mick1

Post autor: mick1 »

Współczuję mieszkania z teściami. Chociaż z drugiej strony, my mamy do rodziców po 150 km w przeciwne strony. W związku z tym, że mamy 2 dzieci, to jednak rodzice by się nieraz przydali bliżej.
Maruda

Post autor: Maruda »

Teściowe to bolączka większości żonkosiów. Rzadko trafia się taka, co to do rany przyłóż, ale ja nie o tym.
Wczoraj z balkonu wypadła kotka i paskudnie zwichnęła tylną łapkę. Jutro albo we wtorek, będzie operowana.
Natomiast trzy tygodnie temu do drzwi balkonowych stukał duży bury kot i żałośnie płakał. Był niesamowicie wychudzony, potem okazało się że jest chyba poturbowany i z powodu kamieni na zębach nie mógł jeść. Teraz po tygodniu codziennych wizyt u weterynarzai brania zastrzyków dochodzi do siebie.
Awatar użytkownika
Fluxor

Post autor: Fluxor »

Zepsuł się ekspres do kawy Siemens EQ.7. Zaczął mielić kawę podczas włączania a potem zadymił i wywaliło prąd i już kawy nie ma :cry: Gwarancja skończyła się 5 dni temu.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Awatar użytkownika
bulwa11

Post autor: bulwa11 »

^ czasem mam wrażenie, że sprzęty są zaprogramowane żeby psuć się zaraz po gwarancji. Mi się grafika kiedyś w kompie zepsuła, ale coś źle obliczyli i zamiast 5 dni po, to padła 5 dni przed upływem gwarancji :P

Ze smutków, to odkryłem dziś, że w rowerze łańcuch oraz tarcze do wymiany bo zjechane. Kaseta wygląda na szczęście ok, ale i tak ze 150-200zł trzeba będzie wydać. Na studencki portfel to katastrofa ;/ jak tu zaoszczędzić żeby nowe światełko kupić :( ?
Obrazek

Solarforce L2 XM-L T5 4B mod Grega || X1 XM-L2 T6 3C mod Grega || 3x MH 150W @CDM-T 942 || MH HQI-BT 400W/D
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

Od chodzenia o kulach tak mi się łapy trzęsą, że jednego głupiego AMC prawie 20 min lutowałem. :-|

[ Dodano: 19 Marzec 2013, 23:45 ]
bulwa11 pisze: czasem mam wrażenie, że sprzęty są zaprogramowane żeby psuć się zaraz po gwarancji. Mi się grafika kiedyś w kompie zepsuła, ale coś źle obliczyli i zamiast 5 dni po, to padła 5 dni przed upływem gwarancji
Najdokładniej pod tym względem zaprogramowane są dekodery cyfrowego polsatu. Padają z dokładnością do 2 dni po zakończeniu umowy.
Ostatnio zmieniony środa 20 mar 2013, 00:10 przez Zbychur, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kazik

Post autor: Kazik »

bulwa11 pisze: Ze smutków, to odkryłem dziś, że w rowerze łańcuch oraz tarcze do wymiany bo zjechane. Kaseta wygląda na szczęście ok, ale i tak ze 150-200zł trzeba będzie wydać. Na studencki portfel to katastrofa ;/ jak tu zaoszczędzić żeby nowe światełko kupić :( ?
Ciesz sie, że nie jeździsz motocyklem - koszt napędu to np. 600zł. :) Ja mam na oku crash pady, będzie z 300zł w plecy.

Ze smutków - miała być pogoda na jazdy motongiem, jest zima. :/
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
Nieee no to już przesada, trzeci raz tej zimy się przeziębiłem. Całą noc się przewracałem w łóżku bo miałem nos zatkany. Chyba już powoli czas na ciepłe kapcie i wieczory przy kominku...

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Awatar użytkownika
tomeksz68

Post autor: tomeksz68 »

Witam
Pyra pisze:Chyba już powoli czas na ciepłe kapcie i wieczory przy kominku...
Pyra, czyżby już można było mówić do Ciebie dziadku <mysli> :mrgreen:
pozdrawiam Tomek

"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
tomeksz68 pisze:Pyra, czyżby już można było mówić do Ciebie dziadku <mysli> :mrgreen:
Teoretycznie, mógłbym nim być już dawno, lecz praktycznie to jeszcze trochę czasu upłynie, syn w tym roku kończy 6 lat. :mrgreen:

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Zablokowany