Wybór kompaktowej czołówki.
To dziwne, poproszę kolege by on zmierzył prąd w swojej St5. Tylko, że tutaj opierasz się na NW, a z tego co widziałem chciałeś CW zamówić.
W ogóle dziwne porównanie, część jest CW a część NW z tej tabelki.
Hm, właśnie doczytałem i faktycznie tryb super high jest dopiero z 14500. To zaskakujące, gdy widziałem jak świeci st5. Wydawało mi się, że jest znacznie więcej niż 120 lm i to z NW.
W ogóle dziwne porównanie, część jest CW a część NW z tej tabelki.
Hm, właśnie doczytałem i faktycznie tryb super high jest dopiero z 14500. To zaskakujące, gdy widziałem jak świeci st5. Wydawało mi się, że jest znacznie więcej niż 120 lm i to z NW.
Ostatnio zmieniony piątek 15 mar 2013, 10:58 przez bandit, łącznie zmieniany 2 razy.
Różnica pomiędzy CW a NW może być 10-20%.
Tutaj jest cała recenzja: http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... S-and-more!
Tutaj jest cała recenzja: http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... S-and-more!
Witam serdecznie jeżeli jeszcze się nie witałem. Czytam forum już dość długo ale chyba jeszcze nic nie pisałem ... albo dawno ... albo sklerozaKazik pisze:Jedyne do czego bym się przyczepił to rzecz bardzo często chwalona - UI. Jest przemyślane i pomysłowe, natomiast nie rozumiem po co czołówka uruchamia sie w trybie max po krótkim kliku, a dopiero dłuższy (czyt. >0,3s) uruchamia ją normalnie, w trybie min. Efekt jest taki, że zawsze musze ją uruchamiać trzymająć około 1s. przycisk(bo wtedy najpierw wchodzi w min, a następnie w med).
Wczoraj odkryłem, że w mojej ZebraLight H600w szybki dwuklik daje szybki dostęp do trybu medium. Od 3 miesięcy żyłem w nieświadomości tej funkcjonalności więc podzielę się odkryciem
Edycja: Jak później Koledzy zauważyli, dwuklik z poziomu WYŁĄCZONEJ latarki tak działa co zapomniałem sprecyzować. Z poziomu włączonej już latarki taki sam dwuklik powoduje przeskok miedzy podtrybami i ta funkcjonalność jest dużo bardziej znana a nawet opisana w instrukcji
Ostatnio zmieniony poniedziałek 08 kwie 2013, 23:43 przez Misiakus, łącznie zmieniany 1 raz.
Szybki 2-klik robi zgoła odmienną rzecz. Każdy z 3 trybów ma 2 podtryby i 2-klik przełącza między tymi podtrybami.Misiakus pisze:Wczoraj odkryłem, że w mojej ZebraLight H600w szybki dwuklik daje szybki dostęp do trybu medium. Od 3 miesięcy żyłem w nieświadomości tej funkcjonalności więc podzielę się odkryciem
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Warto przeczytać instrukcję, skoro jest w opakowaniu. Z pozycji off: 1-klik High, 2-klik Medium, 3-klik Low. Przytrzymanie przycisku - to samo w odwrotnej kolejności: lo-med-hi.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>