Driver do MT-G2
- piotrek966
Powiedzcie proszę czy ten driver przy dwóch lionach wystarczy dla MT-G2 ? Akurat leży nieużywany...
Dzięki
Dzięki
Witam
Pozdrawiam
Akurat na pakiet 2s, styknie.piotrek966 pisze:Powiedzcie proszę czy ten driver przy dwóch lionach wystarczy dla MT-G2 ? Akurat leży nieużywany...
Dzięki
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Witam wszystkich. Też mam chęć na tą diodę ale problem w dopasowaniu zasilania.
Posiadam Mag 6D z akumulatorami rozmiar D czyli razem 7,2V oraz Mactronika JML5000 z akumulatorem 6V.
Dioda MT-G2 jest na napięcie 6V ,chcę się pobawić w modowanie w/w .
Proszę o sugestie jaki driver wybrać, według tego co sie tutaj rozeznałem musi napięcie podwyższyć a następnie obniżyć- dobrze kombinuje?
Latarki będą służyć w podziemiach poniemieckich kompleksów Gór Sowich-Riese,a tą diode wybrałem ze względu na najlepszy stosunek wydajności do poboru prądu.
Planuję też mieć potencjometr by dopasowywac światło do potrzeb.
Czy nie za dużo życzeń?
Posiadam Mag 6D z akumulatorami rozmiar D czyli razem 7,2V oraz Mactronika JML5000 z akumulatorem 6V.
Dioda MT-G2 jest na napięcie 6V ,chcę się pobawić w modowanie w/w .
Proszę o sugestie jaki driver wybrać, według tego co sie tutaj rozeznałem musi napięcie podwyższyć a następnie obniżyć- dobrze kombinuje?
Latarki będą służyć w podziemiach poniemieckich kompleksów Gór Sowich-Riese,a tą diode wybrałem ze względu na najlepszy stosunek wydajności do poboru prądu.
Planuję też mieć potencjometr by dopasowywac światło do potrzeb.
Czy nie za dużo życzeń?