Za bardzo kombinujecie. Na sam początek sterowniki najnowsze pod dany chipset WiFi jak nie pomoże to sam moduł do wymiany. Nie są drogie i wymiana banalna. Sprawdź błędy zapisu w pamięci RAM.
Nie... i tak pewnie (jak widać z ikonki po prawej u dołu) nic nie wymyślę. Mam nadzieję, że pomoże, jutro postaram się gdzieś wrzucić (80 M) Comodo Internet Security w wersji co prawda starszej ale po polsku, a i tak ściąga aktualizacje wirusów jak należy.
Cali a ten serwis radzi sobie też z usterkami programowymi?
Moja Gabrysia też wczoraj dopadła laptopa i mówi "już ci tato popykałam" a na lapku robi się skan ComboFix-em. Ja szybko do kompa ale patrzę że już zakończone, uf.
Jak na razie lapek działa prawidłowo. Nawet zauważyłem wyraźny wzrost szybkości działania jednego programu
combofix dobrze wywala syfy, ale też trzeba pamiętać że po syfach często zostaja dziury w systemie i otwarte co się da. Ja po postawieniu kompa za pomocą Combo, zgrywam to co potrzebuję a potem format.
Proszę: Comodo Internet Security w wersji wcześniejszej. Ale antywira aktualizuje do najnowszych baz. W sumie połączenie antywirusa z firewall'em i dodatkowymi mechanizmami ochronnymi (ktore moga wq....ć).
skaktus i dlatego CIF - żeby załatać, bo jeśli format to po co CF? Tylko czas się traci. Lepiej jakiś penowy linux do zgrania ważnych rzeczy.