Problem z laptopem Toshiba A300
Ubuntu odpalone
Zaraz zapuszczam MHDD i skanuje dysk.
Skan zakończony.
Rezultat: żadnych "badsektrów" , nie ma nawet sektorów z dostępem <150ms. Wszystkie sektory z dostępem <50ms lub szybciej.
Ale gdzie znaleźć screenshot-a z programu to nie mam pojęcia, a zapisał się na pewno.
Zaraz zapuszczam MHDD i skanuje dysk.
Skan zakończony.
Rezultat: żadnych "badsektrów" , nie ma nawet sektorów z dostępem <150ms. Wszystkie sektory z dostępem <50ms lub szybciej.
Ale gdzie znaleźć screenshot-a z programu to nie mam pojęcia, a zapisał się na pewno.
Ostatnio zmieniony piątek 08 mar 2013, 00:33 przez pier, łącznie zmieniany 1 raz.
Profilaktycznie, zanim ktokolwiek zabierze się za zabawy z ComboFix'em polecam gorąco zapoznać się z tym -->ComboFix - zasady użycia<--
- Calineczka
- Kontakt:
Czy ja źle pamiętam czy combiOfix jest tylko do xp a tu chyba vista jest? Przepraszam za brak polskich liter, piszę z obcego sprzętu
Ostatnio zmieniony piątek 08 mar 2013, 19:53 przez Calineczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo tam gdzie naprawiałem kompy problemem w ok. 80% przypadków był BearShare jako brama dla różnego rodzaju badziewia. Drugim wytrychem są różnego rodzaju pobieracze z plikowni (nawet dobreprogramy zaczęły toto stosować), które doinstalowują jakieś swoje mykacze. Własnie czeka mnie walka z jakimś durnym "Delta search" na kompie w pracy . Ale do akurat Beara jestem uczulony i na dzień dobry pytam zgłaszającego kłopoty czy nie ma, a jeśli ma to informuję że po zrobieniu jak mu następny raz padnie i przylezie do mnie po pomoc a znajdę to ........ to będzie płacił albo niech idzie do firmy, która "naprawia" (właśnie przez format).
Calineczka teraz jest i dla siódemki nawet.
[ Dodano: 8 Marzec 2013, 18:58 ]
Lekko offtopicznie, ale tylko lekko, bo to jednak główny wirus
Calineczka teraz jest i dla siódemki nawet.
[ Dodano: 8 Marzec 2013, 18:58 ]
Lekko offtopicznie, ale tylko lekko, bo to jednak główny wirus
Ostatnio zmieniony piątek 08 mar 2013, 20:24 przez Yogi_, łącznie zmieniany 1 raz.