Przetestowałem swoją kostkę w terenie i okazało się ,że niestety jest na tyle dobra,iż zastanawiam się po co mi inna latarka ( a mam również ten model http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=9139 ).
Byłem z około 40 osobami w terenie ,kostka dawała dużo dużo więcej światła od innych czołówek .
Lekka , z ruchomą głowicą . Po około 2 godz pracy na 100% spadek ilości światła , ale wystarczy 10 sek i aku wymieniony.
Chciałbym bardzo przetestować kostkę V3 , ciekawy jestem światła "długiego" w tej kostce . Jeśli jest tak dobre jak światło "krótkie" to wystarczy mieć 1 latarkę .
Jeśli chcesz kupić latarkę czołową - to kostka V1 jest najlepsza . .
Dzięki Midi za ten produkt.
[ Dodano: 20 Marzec 2013, 16:56 ]
Pływałem w basenie pod wodą z tą latarką i działa nadal
1xXM-L - kostka lampka na czoło
-
Witam wszystkich forumowiczów
Poraża mnie wiedza większości uczestników tego forum na temat różnych światełek, lampek i tym podobnych wytworów.
Jednak chcę napisać coś na temat kostki z punktu widzenia użytkownika.
Jest rewelacyjna. Zrobiony przez Midi dodatkowo koszyk na 4 baterie pozwala mi na spokojne kilkugodzinne pływanie w nocy kajakiem.
Jakość światła, mnie w zupełności, na rowerze, w kajaku i górach jest wystarczająca. Rzadko korzystam z innego trybu poza trzecim.
Rozproszone źródło światła daje możliwość marszu, jazdy i płynięcia obok siebie dwóch trzech osób bez większych problemów.
Jedyne usprawnienie, które założyłem to pasek przez środek. Czasem na rowerze lub rolkach miałem problem z zsuwająca się lampką.
Poraża mnie wiedza większości uczestników tego forum na temat różnych światełek, lampek i tym podobnych wytworów.
Jednak chcę napisać coś na temat kostki z punktu widzenia użytkownika.
Jest rewelacyjna. Zrobiony przez Midi dodatkowo koszyk na 4 baterie pozwala mi na spokojne kilkugodzinne pływanie w nocy kajakiem.
Jakość światła, mnie w zupełności, na rowerze, w kajaku i górach jest wystarczająca. Rzadko korzystam z innego trybu poza trzecim.
Rozproszone źródło światła daje możliwość marszu, jazdy i płynięcia obok siebie dwóch trzech osób bez większych problemów.
Jedyne usprawnienie, które założyłem to pasek przez środek. Czasem na rowerze lub rolkach miałem problem z zsuwająca się lampką.