Obudowa, obwody - pytania początkującego
Witam,
czy ktoś umie mi wytłumaczyć, dlaczego kiedyś przy dotykaniu jednej z tych moich lampek nagle dioda zaczęła się świecić (jakby miała dostarczony prąd około 20mA)? Teraz na szczęście już tak nie jest.
[ Dodano: Pon Wrz 22, 2008 4:06 pm ]
Witam,
sprzedałem swoje światełko tutaj:
http://www.allegro.pl/item436697442_bar ... m_bcm.html
W rzeczywistości poszło za cenę trochę niższą niż 3-krotność końcowej
I komentarzyk:
Lampa naprawde BARDZO MOCNA!!!!. sprzedawca super,miły kontakt i nieprawdopobnie szybka wysyłka(na drugi dzień miałem już towar)GORĄCO POLECAM:)
czy ktoś umie mi wytłumaczyć, dlaczego kiedyś przy dotykaniu jednej z tych moich lampek nagle dioda zaczęła się świecić (jakby miała dostarczony prąd około 20mA)? Teraz na szczęście już tak nie jest.
[ Dodano: Pon Wrz 22, 2008 4:06 pm ]
Witam,
sprzedałem swoje światełko tutaj:
http://www.allegro.pl/item436697442_bar ... m_bcm.html
W rzeczywistości poszło za cenę trochę niższą niż 3-krotność końcowej
I komentarzyk:
Lampa naprawde BARDZO MOCNA!!!!. sprzedawca super,miły kontakt i nieprawdopobnie szybka wysyłka(na drugi dzień miałem już towar)GORĄCO POLECAM:)
no zbierało się te dwa lata, nawet chciałem kupić hl-530 ale to byłby błąd
jak tylko dostane te dwie nowe latarki od Bociana to zrobię zdjęcia itp
[ Dodano: Czw Wrz 25, 2008 10:13 pm ]
dzisiaj byłem na wstępnej jeździe i musze przyznać że laarka pana tom634 jest genialna!!!!! świci to tak jakbym miał przed sobą jakąś mocną jażeniówke
halogen 10w sigmy jest oczywiści słaszby i teraz nadaje się tylko jako szperacz dzięki optyce, więc ładnie się to uzupełnia. jak skończe całość to zrobię zdjęcia
jak tylko dostane te dwie nowe latarki od Bociana to zrobię zdjęcia itp
[ Dodano: Czw Wrz 25, 2008 10:13 pm ]
dzisiaj byłem na wstępnej jeździe i musze przyznać że laarka pana tom634 jest genialna!!!!! świci to tak jakbym miał przed sobą jakąś mocną jażeniówke
halogen 10w sigmy jest oczywiści słaszby i teraz nadaje się tylko jako szperacz dzięki optyce, więc ładnie się to uzupełnia. jak skończe całość to zrobię zdjęcia