Podziel się swoją radością
- Calineczka
- Kontakt:
Witam
Nie było szans na zdjęcie całej ekipy ponieważ część już jadła o 4 rano i zaległa na strychu, tu jest druga grupa na śniadaniu o 6.30
Teraz obiecane fotki ze śniadania + kaleki
Takich statystyk niestety nikt nie ma, trudno to zrobić jeśli ktoś w nocy wjeżdża do lasu i wyrzuca z auta szczeniaki w reklamówce lub jak pisałem wcześniej do śmietnika miot kotów. Znamy osobę, która zabiła i zakopała w lesie co najmniej kilka psów, niestety okoliczna społeczność boi si,ę cokolwiek powiedzieć a co dopiero świadczyć w sądzie. Tak się zachowują ludzie? Można zacytować tu słowa z filmu CK dezerterzy o istocie "tylko omylnie nazwanej człowiekiem". Cztery tygrysy nasze a dwadzieścia to znajdy, niektóre z nich po wypadkach samochodowych lub odebrane w interwencji ludziom którzy je katowali z licznymi urazami wewnętrznymi. Tylko jako ciekawostkę podam, że w roku 2012 uratowaliśmy od śmierci i znaleźliśmy domy dla 174 kotów i 20 psów. Liczby te są do zweryfikowania na stronie fundacji. Szkoda tylko, że miasto nie chce nam pomóc, to przykrecudny pisze:Ciekaw jestem czy znasz takie statystyki jeśli chodzi o ludzi?
Nie było szans na zdjęcie całej ekipy ponieważ część już jadła o 4 rano i zaległa na strychu, tu jest druga grupa na śniadaniu o 6.30
Teraz obiecane fotki ze śniadania + kaleki
- Załączniki
-
- DSC03788.JPG (90.43 KiB) Przejrzano 720 razy
-
- DSC03799.JPG (69.86 KiB) Przejrzano 718 razy
-
- DSC03800.JPG (63.09 KiB) Przejrzano 717 razy
pozdrawiam Tomek
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
- lord_craven
Mniej spektakularne szczęście, ale rano wygrałem aukcję z netbookiem goclever I102.
Android bez dotyku, ale będzie fajny prezent dla dziewczyny i przyda się na wyjeździe do przerzucania fotek z aparatu na twardziela i do przeglądania map czy oszczędnie internetu na zagadanie do kogoś z warmshowers czy coś 160zł za używany
Matryca matowa to w dzisiejszych czasach rzadko spotykany atut. Ciekawe, czy klawiatura będzie wymiarowa, bo jeśli tak, to super sprzęcik do notatek też będzie
Android bez dotyku, ale będzie fajny prezent dla dziewczyny i przyda się na wyjeździe do przerzucania fotek z aparatu na twardziela i do przeglądania map czy oszczędnie internetu na zagadanie do kogoś z warmshowers czy coś 160zł za używany
Matryca matowa to w dzisiejszych czasach rzadko spotykany atut. Ciekawe, czy klawiatura będzie wymiarowa, bo jeśli tak, to super sprzęcik do notatek też będzie
SF L2 XM-L T5 4B
Armytek Wizard WR
Armytek Wizard WR
Zakupiłem sobie kartę Audigy 2 Gold
Simek na PJ http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S_50/115059
http://simsony.net/showthread.php?t=55775
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA
http://simsony.net/showthread.php?t=55775
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA