Co sobie ostatnio kupiliście?
-
Wszyscy mają Sky Ray Kinga... mam i ja. Wreszcie dzisiaj dotarła do mnie ta latarka zakupiona w FastTechu za kwotę $39.90 USD. Pierwsze wrażenia... dość ciężka z bateriami. Czuć, że coś trzyma się w ręce. Pękata więc nie znika w mojej dłoni. Ilości światła nie ocenię bo nie mam naładowanych baterii. Z czasem trzeba będzie pomyśleć o modzie wykorzystując doświadczenia kolegów forumowiczów.
zed-art.co.uk
- lord_craven
Nielatarkowo.
Korzystając z Lidlowej oferty ubrałem się trochę na rower (spodenki, rękawiczki). Kupiłem dętki, pompkę, chwyty, narzędzia.
Jeszcze pedały muszę zmienić i latarkę na przód zakupić i może Endomondo do wersji Pro.
Korzystając z Lidlowej oferty ubrałem się trochę na rower (spodenki, rękawiczki). Kupiłem dętki, pompkę, chwyty, narzędzia.
Jeszcze pedały muszę zmienić i latarkę na przód zakupić i może Endomondo do wersji Pro.
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
- lord_craven
Zajrzyj na stronę LidlaDNF pisze:Jakieś ciekawe chwyty i pompki są? Też muszę kupić.
Chwyty wziąłem z uwagi na rogi (właśnie wróciłem z piwnicy z montażu, pasują tylko do kierownic 22 mm). A pompki są małe na rower i duże "stacjonarne". Ja małą mam, więc dużą sobie zakupiłem żeby tyle nie machać
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.
W związku z idiotycznymi przepisami w Polsce musiałem nabyć nową kasę pancerną na broń myśliwską tylko nie wiem czy się cieszyć bo ubyło prawie 2k w kieszenie a to 6 dobrych latarek
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Nightmare pisze:W związku z idiotycznymi przepisami w Polsce musiałem nabyć nową kasę pancerną na broń myśliwską tylko nie wiem czy się cieszyć bo ubyło prawie 2k w kieszenie a to 6 dobrych latarek
Atestowane zamki nie są potrzebne, jeśli kaseta jest metalowa i zamocowana do elementów konstrukcyjnych budynku (tu jest odpowiednie rozporządzenie).Zbychur pisze:Kolega ma sejf własnej roboty w piwnicy, z blachy 16mm i zamknięciem patentowym, niestety nie ma na to atestu i również musiał kupić sejf który w porównaniu z jego jest puszką na śledzie ale ma atest.
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
Weź nic nie mów mam sejf ok 350 kg z szybami ze szkła pancernego potrójnym zamkiem i 15 ryglami , a musiałem zakupić puszkę ważącą 39kg z zamkiem na 1 kluczZbychur pisze:Kolega ma sejf własnej roboty w piwnicy, z blachy 16mm i zamknięciem patentowym, niestety nie ma na to atestu i również musiał kupić sejf który w porównaniu z jego jest puszką na śledzie ale ma atest.
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9