Ładowarka iMAX B6
Przeczytałem w komentarzu, że ta z DX nie ma hologramu i może być podróbką
Ktoś ma i może potwierdzić, lub zaprzeczyć?
Ktoś ma i może potwierdzić, lub zaprzeczyć?
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)
- Calineczka
- Kontakt:
Lennin, to zła, moim zdaniem praktyka. Kondensatory elektrolityczne których nie brak chyba w żadnym sprzęcie mają określoną ilość godzin pracy, w zależności od jakości. Producent może gwarantować np. 2tys godzin, lub 6tys. godzin w określonych warunkach. Skracasz sobie sam czas życia urządzenia...lennin pisze:Od roku wyłączany jest tylko przy przerwach w dostawie prądu i działa bezbłędnie
- Calineczka
- Kontakt:
Tak, ale to okres gwarantowany przy pracy np. w warunkach 105 stopni Celsjusza. Lepsze jakościowo to już np. 6tys godzin Trzymanie nie używanego urządzenia elektrycznego podłączonego do zasilania raczej skraca jego żywotność, o ekologii nie wspominając...lennin pisze:2tys godzin? Troche mało to niecałe 3 miesiące
Zaciekawiło mnie to: najtańsza "imax b6" z dx kosztuje $33,20, a oryginał z Hobby King $24,99 + $9,99 za zasilacz 60W, czyli razem $34,98 (podróba w HK kosztuje $16,39).
Jaki jest sens kupowania podróby w DX, skoro oryginał kosztuje 5 zł więcej?
OK, wiem, dochodzi koszt przesyłki - czy to jedyna różnica?
Jaki jest sens kupowania podróby w DX, skoro oryginał kosztuje 5 zł więcej?
OK, wiem, dochodzi koszt przesyłki - czy to jedyna różnica?
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
Midi robi dobre koszyki.
Zakupiłem i zmontowałem taki koszyk do ładowania ogniw szeregowo z balancerem.
Można ładować od jednego do czterech ogniw, odpowiednio podłączając żabki.
Zakupiłem i zmontowałem taki koszyk do ładowania ogniw szeregowo z balancerem.
Można ładować od jednego do czterech ogniw, odpowiednio podłączając żabki.
Ostatnio zmieniony sobota 16 lut 2013, 20:11 przez Dariusz70, łącznie zmieniany 1 raz.
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
darek.l(małpa)interia.pl
Midi robi koszyki (takie jak to jedno na zdjeciu). Na zamówienie scala razem koszyczki.
Może być 4 lub inna konfiguracja. Połączenia wykonałem sam. Kabelki z wtyczką do balancera z Allegro ( wyszukiwanie: "balancera, balansera").
Wyprowadzenia do żabek to drut miedziany 1,5mm.
Całość bardzo stabilna z niskimi spadkami napięcia.
Może być 4 lub inna konfiguracja. Połączenia wykonałem sam. Kabelki z wtyczką do balancera z Allegro ( wyszukiwanie: "balancera, balansera").
Wyprowadzenia do żabek to drut miedziany 1,5mm.
Całość bardzo stabilna z niskimi spadkami napięcia.
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
darek.l(małpa)interia.pl