bogas pisze:Po pomyślnym założeniu konta i zalogowaniu się szukamy u góry "Dodaj środki do konta".
Klikamy i widzimy coś w ten deseń:
Nazwa rachunku
BofA re: PAYPAL PTE LTD...
bogas
Witam wszystkich serdecznie jako nowy na forum.Czytam od dawna,piszę od dzisiaj.
Chciałem dodać środki do konta,ale mój bank(BZ WBK) nie pozwala na realizację przelewu bez pełnych danych,ulica,miasto,kod..? Co podajecie bo szukam na stronie PayPal i nie widzę?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 15 wrz 2008, 06:18 przez enagem, łącznie zmieniany 1 raz.
bogas pisze:Po pomyślnym założeniu konta i zalogowaniu się szukamy u góry "Dodaj środki do konta".
Klikamy i widzimy coś w ten deseń:
Nazwa rachunku
BofA re: PAYPAL PTE LTD...
bogas
Witam wszystkich serdecznie jako nowy na forum.Czytam od dawna,piszę od dzisiaj.
Chciałem dodać środki do konta,ale mój bank nie pozwala na realizację przelewu bez pełnych danych,ulica,miasto,kod..? Co podajecie bo szukam na stronie PayPal i nie widzę?
Dziwna sprawa Możesz napisać maila do PayPal`a z pytaniem.
Nie spotkałem się jeszcze z takim problemem w przelewach internetowych. BTW. Co to za bank?
lennin pisze:A czyje miałby wpisać ? W końcu to jego konto na PAYPALu
Kurcze no tak racja,za dużo kombinowałem,przecież to oczywiste! Moje konto-moje dane.
Zmyliły mnie dane do przelewu wyświetlone na stronie PayPala.
Dziękuję.
Dopiero założyłem konto na Paypal`u i już mam dosyć tego g*wna. Pieniądze wysłałałem im w poniedziałek (przelew zlecony w niedzielę) i do dzisiaj (piątek) nie mam pieniędzy na koncie. Dzwoniłem do nich, to gość "znalazł" mój przelew i powiedział, że będzie około 17:00. Jest 21:00, a pieniędzy brak.
Dla porównania - w niedzielę zlecałem również przelew do sklepu internetowego i we wtorek rano otrzymałem maila, że pieniądze wpłynęły na konto...
No comment...
Zaczynają dopiero, ruszyli 4-go września z przelewami. Spokojnie, skoro gość Ci potwierdził przelew nie ma się co bać.
Wiem, że czekanie wkurza, ale przygotuj się po zakupie na czekanie z dx
Pozdrowienia
Zaczynają dopiero, ruszyli 4-go września z przelewami. Spokojnie, skoro gość Ci potwierdził przelew nie ma się co bać.
Wiem, że czekanie wkurza, ale przygotuj się po zakupie na czekanie z dx
Pozdrowienia
Hehe, na to jestem akurat przygotowany. Nie byłem przygotowany na czekanie w Paypalu, zresztą kurs dolara ostatnio szaleje (zmniana z dnia na dzień), wiec wolałbym juz to wreszcie kupić
BTW. Normalni ludzie o tej porze śpią
Pozdrawiam
Dawno nie miałem już na DXie sytuacji że wysłali wszystko w jednej paczce. Do tego jeszcze trzeba sie liczyć z tym ze im więcej pozycji w zamówieniu tym dłużej to pakują . Nie wiem ale chyba takie wysyłki są dla pracowników nie wygodne i odkładane na ostatnią chwile.
Załączniki
sshot-106.png (10.57 KiB) Przejrzano 1380 razy
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁA