sprężyny

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
generalj

sprężyny

Post autor: generalj »

witam. Poszukuję sprężyn jak na zdjęciu. Różne średnice. W DX i KAI nie mogę nic znaleźć. Inny sklep jest dla mnie mało pewny.. http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1442

Ma ktoś z szanownych forowiczów ewentualnie coś takiego do sprzedania?Pozdrawiam i będę wdzięczny za pomoc. Jarek
Załączniki
2.jpg
2.jpg (26.15 KiB) Przejrzano 297 razy
Awatar użytkownika
Nightmare

Post autor: Nightmare »

generalj pisze:Inny sklep jest dla mnie mało pewny.. http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1442
Hehehe dobre ten sklep jest lepszy jak dx i kai
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
DNF

Post autor: DNF »

Moim zdaniem najlepszy, z jakiego korzystałem w Chinach, a kupowałem już z wielu sklepów :)
Awatar użytkownika
Saud

Re: sprężyny

Post autor: Saud »

Witam
generalj pisze: Ma ktoś z szanownych forowiczów ewentualnie coś takiego do sprzedania
Ja nie mam ale oni maja... :mrgreen:
TU:

Pozdrawiam
krawatos

Post autor: krawatos »

Witam wszystkich :) To mój pierwszy post na forum.
Szukam podobnych sprężyn, ale o średnicy 0.8mm (posrebrzane) Zamówiłem już sporo sprężyn z różnych źródeł ale to jednak nie to. Na stronie, którą podał Saud są tylko 0.6mm.
Może ktoś już tam kupował i może zmierzyć jakie są rzeczywiste grubości drutów. Na zdjęciach nie widać różnicy pomiędzy 0.6 a 0.8 natomiast pokazana Sprężyna 0.9 jest wyraźnie grubsza.
Z góry dziękuję za każdą wskazówkę.
ODPOWIEDZ