Podziel się swoją radością
Od dawna chcę się uczyć programować AVRki, bo to bardzo przydatna umiejętność, ale jakoś nie mogłem się nigdy zebrać. Dzięki tej książce mam nadzieję i mnie to wciągnie
Myślałem o kupnie tej płytki startowej, ale nie mam potrzeby bo na płytce stykowej sobie zmontuje to co będę chciał. Tzn przy programowaniu migającej diody podepnę diodę, a przy wyświetlaczach LED/alfanumerycznych podepnę dany wyświetlacz
Sam jestem ciekawy jak mi będzie szło rozumienie tego wszystkiego. Nie jestem elektronikiem, chociaż trochę się znam, więc może coś mi się uda odpalić Chociaż tą migającą diodę A satysfakcja (jak się domyślam) nawet z migającej diody ogromna
Myślałem o kupnie tej płytki startowej, ale nie mam potrzeby bo na płytce stykowej sobie zmontuje to co będę chciał. Tzn przy programowaniu migającej diody podepnę diodę, a przy wyświetlaczach LED/alfanumerycznych podepnę dany wyświetlacz
Sam jestem ciekawy jak mi będzie szło rozumienie tego wszystkiego. Nie jestem elektronikiem, chociaż trochę się znam, więc może coś mi się uda odpalić Chociaż tą migającą diodę A satysfakcja (jak się domyślam) nawet z migającej diody ogromna
Solarforce L2 XM-L 8xAMC
Ale kiedy przyniosłem kasę za 10-kanałowy regulator temperatury do kalandra zrobiony na m32 (pierwszy poważny projekt) to widziałem już inne uczuciaPyra pisze:Jak sobie przypomnę, wzrok politowania mojej żony skierowany w moją stronę, jak z radością jej pokazałem pulsującego LEDa sterowanego PWM na ATmega8 bezcenne...
Pzdr.
M.
O 8:42 moja rodzina powiększyła się o Rozalię ważącą 4090 gramów o 'wzroście' 61 cm. To już druga dziewczyna, więc jestem w coraz mniejszej mniejszości, ale to zdecydowanie powód do radości.
Moje oświetlenie rowerowe: (3+2)xXML z przodu + 2xXP-E z tyłu + gorące obręcze + bidon z prądem + rozświetlona przyczepka
- Calineczka
- Kontakt: