Poszło PW
Chętnie Ci odsprzedam bo sam niestety nie mam możliwości wykorzystania takiego ogniwa.
18650 na Allegro - jest ryzyko?
Byłoby pewnie "zamienił stryjek siekierkę na kijek"Nightmare pisze:Kurcze nie mam ogniwa na podmianę z tobą bo bym się zamienił mam tylko Hi Max, a dużo ci brakuje aby się zmieścić ?lucky pisze:Chcesz odkupić?
W cnq takie kosztuje ok. 33zł. czyli cenowo oferta bardzo dobra. Tylko co mi z tego ogniwa skoro nie mam ani jednego urządzenia w którym mógłbym je wykorzystać?
Hi-Maxy sądząc po wymiarach też pewnie by nie weszły.
[ Dodano: 18 Styczeń 2013, 15:40 ]
Opcja dobra, takiego Panasonica mam w Balderze. Tylko czy chętny się znajdzieNightmare pisze:Podmień się za szarego Panasonica 2900mAh on ci na pewno wejdzie
A w ogóle to może ściągnij protekcję z ogniwa ściągnij koszulkę i pozbądź się tego układu wtedy 2900 dasz do m1 a 3100 wjedzie spokojnie do baldera
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
- LightLover
Dzięki
Skorzystałem z sugesti Nightmare i LightLover.
Zabezpieczenie:
https://www.dropbox.com/sh/p98rl315ct45pk2/YJHrqERgKA
Poszło łatwiej niż myślałem. Zna ktoś ten układ zabezpieczający?
Przy okazji polecam sprzedawcę (golab-g4). Napisałem do Niego w tej sprawie zwracając uwagę, że przedmiot jest niezgodny z opisem (podana długość 66mm). Pomyłka była niezamierzona a sprzedawca zaoferował możliwość wymiany lub zwrotu z pokryciem wszystkich poniesionych przeze mnie kosztów.
Z wyżej wymienionych możliwości jak widać nie skorzystałem ale tacy bezproblemowi sprzedawcy na Allegro to rzadkość.
Jeden akumulatorek na tej aukcji został niesprzedany (wystawił 8, sprzedało się 7) więc jakby ktoś był zainteresowany to może wysłać zapytanie czy aktualne
Skorzystałem z sugesti Nightmare i LightLover.
Zabezpieczenie:
https://www.dropbox.com/sh/p98rl315ct45pk2/YJHrqERgKA
Poszło łatwiej niż myślałem. Zna ktoś ten układ zabezpieczający?
Przy okazji polecam sprzedawcę (golab-g4). Napisałem do Niego w tej sprawie zwracając uwagę, że przedmiot jest niezgodny z opisem (podana długość 66mm). Pomyłka była niezamierzona a sprzedawca zaoferował możliwość wymiany lub zwrotu z pokryciem wszystkich poniesionych przeze mnie kosztów.
Z wyżej wymienionych możliwości jak widać nie skorzystałem ale tacy bezproblemowi sprzedawcy na Allegro to rzadkość.
Jeden akumulatorek na tej aukcji został niesprzedany (wystawił 8, sprzedało się 7) więc jakby ktoś był zainteresowany to może wysłać zapytanie czy aktualne