Oświetlenie rowerowe

Oświetlenie przednie i tylne w rowerze, zasobniki na baterie. Komfort i bezpieczeństwo nocnej jazdy.
MaciekB

Post autor: MaciekB »

byLogitech pisze:Witam.
Pytanie z innej beczki. Czy latarka z 60 lm to duzo?
Wszystko zależy or różnych czynników. Na rower 60 lumenów to mało. W latarce EDC wystarczająco. W latarce breloczkowej dużo.
byLogitech

Post autor: byLogitech »

macgap90

Post autor: macgap90 »

Żeby Cie nie przejechali ideał, oczywiście zakładając, że nie robią tego umyślnie. A tak na poważnie czy Ty czytasz co my do Ciebie piszemy? A jeśli czytasz to rozumiesz coś z tego?
MaciekB

byLogitech, zacznij czytać ze zrozumieniem.

Bo jak do tej pory to z tych wszystkich porad nic nie skorzystałeś.

A swoją drogą coś mi tu nie pasuje: albo chodzisz do podstawówki, albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem, albo to prowokacja...
byLogitech

Post autor: byLogitech »

Ok przepraszam za chaos ale to ostatnie pytanie dotyczące lapmki na rower. Zastanawiam się nad czterema latarkami proszę wybrać najlepszą i uzasadnić wybór:
Latarka 1:http://allegro.pl/latarka-czolowa-21-kr ... 10761.html
Latarka 2:http://allegro.pl/b390-latarka-moc-9-le ... 99288.html
Latarka 3:http://allegro.pl/b389-latarka-moc-7-le ... 99219.html
Latarka 4:http://allegro.pl/latarka-latarki-diodo ... 75986.html
Ps:Proszę nie pisać głupich odpowiedzi.
MaciekB

No nie mogę po prostu.

Jak grochem o ścianę!

ZA 10 ZŁ NIE KUPISZ LATARKI NA ROWER!!! DOTARŁO??
Awatar użytkownika
Rysiu.

Post autor: Rysiu. »

Żadna z nich nie nadaje się na rower, z tego wszystkiego to tylko czołówka i to tylko pod namiot.
UF C2: XM-L2 T6 3C @8AMC; XM-L U2 1C @10AMC; XM-L2 T6 3C@10AMC; XM-L2 U3 7A@10AMC
macgap90

Post autor: macgap90 »

Dodam jeszcze jeden głupi komentarz (bo kto bogatemu zabroni) przy szukaniu latarki możesz kierować się ceną bo wiadomo kryzys jest każda złotówka się liczy ale zastanów się chwile czy latarka z bateriami tańsza niż zestaw markowych baterii do niej może się do czegoś nadawać. No chyba, że Twój plan zakłada wymianę latarki jak się skończą baterie, bo to taniej wyjdzie.
kubaswiatelka

Post autor: kubaswiatelka »

Kolega niech sobhie kupi jakąś police i będzie zadowolony :) Ja mam i zyje już rok :) najlepiej temat zamknąć.
Ps. Mam oczywiście 3 swoje robione na xpg i jest różnica ale police na początek mu styknie.
Jak zrobi zoom na minimum i strzeli komuś po oczach to mu się spodoba i będzie zadowolony. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
skaktus

Post autor: skaktus »

Problem w tym że taki zoom albo padnie po godzinie świecenia albo będzie tak słaby i niebieski że masakra...
ILPT
kubaswiatelka

Post autor: kubaswiatelka »

Ale on chce lampkę za 2.99zł lub 4.99zł więc chyba nie da się przetłumaczyć że to nie lampka na rower. Podałem tylko przykład że sam mam i póki co świeci już jakiś czas. Zaliczyła już kilka 3 godzinnych wyjazdów i jeszcze działa :) z zoomem też się nic nie dzieje ale mimo wszystko wole moje DIY które wyrzeźbiłem.
Hahaha :D Dobry ten temat jest, uśmiałem się jak nie wiem :D
Nawet mi nie mów bo sam się zacząłem tak śmiać że mojej kobiecie nie mogłem normalnie wytłumaczyć z czego taki śmiech, a jak próbowałem coś powiedzieć to się śmialiśmy razem chociaż nie wiedziała jeszcze z czego się śmiejemy :P

Masakra. Lepsze niż kabaret w TVP :P
ODPOWIEDZ