dzięki można usunąć wątek latarka kupiona :)
dzięki można usunąć wątek latarka kupiona :)
Witam,
chciałam kupić mężowi na prezent latarkę do 200zł.
od jakiegoś czasu stracznie męczy, że chce latarke jakąś fajną ale oczywiście sam się na tym nie zna... ja tym bardziej nic mi nie mówią nazwy, oznaczenie itp...
opowiem coś więcej, mąż często jeździ quadem do lasu itp... wiec mu sie przyda, do auta, na spacer... nie wiem może są jakieś uniwersalne. podrzućcie jakieś modele cokolwiek ja się na tym kompletnie nie znam.... plis
chciałam kupić mężowi na prezent latarkę do 200zł.
od jakiegoś czasu stracznie męczy, że chce latarke jakąś fajną ale oczywiście sam się na tym nie zna... ja tym bardziej nic mi nie mówią nazwy, oznaczenie itp...
opowiem coś więcej, mąż często jeździ quadem do lasu itp... wiec mu sie przyda, do auta, na spacer... nie wiem może są jakieś uniwersalne. podrzućcie jakieś modele cokolwiek ja się na tym kompletnie nie znam.... plis
Ostatnio zmieniony poniedziałek 14 sty 2013, 15:03 przez smarta, łącznie zmieniany 1 raz.
Z mojego punktu widzenia - chyba najbardziej przy takich okolicznościach chciałbym dostać Fenixa LD20. A jeszcze bardziej Quarka AA^2 na XP-G (trochę droższy), lub jeśli dopuszczasz zakup dodatkowych akcesoriów to SolarForce'a L2 od Grega z forum (na Allegro nick cafel) - koszt latarki, 2 ogniw 18650 (polecam Hi-max) i ładowarki będzie oscylował koło 250zł.
- smokuxx1987
Spróbuj od męża coś wiecej wyciągnąć, np czy woli większą czy mniejsza latarke, świecącą raczej blisko i szeroko czy wązko i daleko.
Na kiedy potrzebna ci ta latarka, dopuszczasz zakupy za granicą czy tylko u nas w kraju.
200 zł to twój max budżet czy jesteś w stanie coś wiecej pieniędzy na to przeznaczyć.
Tak jak pisał Kazik w Polsce komplet z ogniwami i ładowarką będzie w granicach 250 zł.
Za granicą można taniej podobne latarki kupić, ale trzeba brać pod uwage że czas przesyłki z Chin wynosi 3 tygodnie.
Na kiedy potrzebna ci ta latarka, dopuszczasz zakupy za granicą czy tylko u nas w kraju.
200 zł to twój max budżet czy jesteś w stanie coś wiecej pieniędzy na to przeznaczyć.
Tak jak pisał Kazik w Polsce komplet z ogniwami i ładowarką będzie w granicach 250 zł.
Za granicą można taniej podobne latarki kupić, ale trzeba brać pod uwage że czas przesyłki z Chin wynosi 3 tygodnie.
dzięki za podpowiedzi
od męża nic nie wyciągnę bo to prezent
http://allegro.pl/latarka-taktyczna-led ... 35346.html
taką znalazłam i nie wiem czy jest oki nie wiem co chodzi w tych lumenach
[ Dodano: 14 Styczeń 2013, 14:43 ]
jakbyś mógł podać mi link do tych ogniw bo nie chce źle zamówić a i do ładowarki też
http://allegro.pl/latarka-solarforce-l2 ... 45650.html
chodzi o tą latarkę tak???
od męża nic nie wyciągnę bo to prezent
http://allegro.pl/latarka-taktyczna-led ... 35346.html
taką znalazłam i nie wiem czy jest oki nie wiem co chodzi w tych lumenach
[ Dodano: 14 Styczeń 2013, 14:43 ]
ta ostatnia SolarFrce podoba mi się najbardziej mam tylko prośbę...Kazik pisze:Z mojego punktu widzenia - chyba najbardziej przy takich okolicznościach chciałbym dostać Fenixa LD20. A jeszcze bardziej Quarka AA^2 na XP-G (trochę droższy), lub jeśli dopuszczasz zakup dodatkowych akcesoriów to SolarForce'a L2 od Grega z forum (na Allegro nick cafel) - koszt latarki, 2 ogniw 18650 (polecam Hi-max) i ładowarki będzie oscylował koło 250zł.
jakbyś mógł podać mi link do tych ogniw bo nie chce źle zamówić a i do ładowarki też
http://allegro.pl/latarka-solarforce-l2 ... 45650.html
chodzi o tą latarkę tak???
Witaj
Solarforce L2P kolegi Grega.
Temat długi jak ilość zadowolonych klientów.
Zapytaj na PW. Greg ma i ogniwa i ładowarki.
Co do rodzaju diody i trybów myślę, że Greg doradzi.
Solarforce L2P kolegi Grega.
Temat długi jak ilość zadowolonych klientów.
Zapytaj na PW. Greg ma i ogniwa i ładowarki.
Co do rodzaju diody i trybów myślę, że Greg doradzi.
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
darek.l(małpa)interia.pl
Bierz którąś z oferty Grega ,Bociana(w tej chwili akurat nie ma w ofercie ale jest ładowarka) lub upka ...
Osobiście mam L2P od Grega i jestem bardzo zadowolony.
Tanie i dobre ogniwa sprzedaje kolega woytazo w sklepiku do kompletu brakuje jeszcze ładowarka znajdziesz ją w ofertach wyżej wymienionych osób.
To tyle jeśli chodzi o dobre i sprawdzone latarki dostępne w kraju od naszych forumowych kolegów-na nie przynajmniej nikt nie narzeka...
I w razie serwisu nie ma problemu.
EDIT:
I mnie wyprzedzili
Osobiście mam L2P od Grega i jestem bardzo zadowolony.
Tanie i dobre ogniwa sprzedaje kolega woytazo w sklepiku do kompletu brakuje jeszcze ładowarka znajdziesz ją w ofertach wyżej wymienionych osób.
To tyle jeśli chodzi o dobre i sprawdzone latarki dostępne w kraju od naszych forumowych kolegów-na nie przynajmniej nikt nie narzeka...
I w razie serwisu nie ma problemu.
EDIT:
I mnie wyprzedzili
Ostatnio zmieniony poniedziałek 14 sty 2013, 15:03 przez Hahar, łącznie zmieniany 1 raz.
Greg wprowadził ostatnio nowe drivery z możliwością programowania trybów dopytaj czy są już montowane w latarkach-nie będziesz musiała ustalać trybów w zamówieniu.
-