latarka na prezent ok 100zł

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
MaciekB

Post autor: MaciekB »

Pvt.CyP pisze:Pisałem już dwa posty wyżej, z ogniwami nie ma problemu.
Ale pisałeś też że szukasz latarki o wymiarach "do kluczy". A latarka na 18650 na pewno nie spełnia tych wymagań.

A czy weźmiesz D25A czy Quarka to i tak będziesz zadowolony.
tefawsrerges2123

Post autor: tefawsrerges2123 »

No dobrze by było, aby miała małe wymiary, ale z racji, że często noszę spodnie z dużymi cargo, to nie jest to bardzo koniecznie. Oczywiście jeśli większe wymiary zapewnią jakąś istotną różnicę w świeceniu.

EDIT: czy jest ktoś z okolic Dzierżoniowa, Wrocławia kto byłby w stanie się spotkać i pomóc we wprowadzeniu w świat światełek? Chodzi mi o zaprezentowanie różnych typów diod, jak co świeci, czym zasilać itd. itd. ... Jako, że jestem niepełnoletni to mogę co najwyżej zaoferować kasę na jakieś ... :evil: ... [Pyra: ciesz się że to pierwszy zauważyłem...] czy co tam będzie kto chciał bo ja nie jestem w stanie kupić :p Chyba, że znacie w pobliżu jakieś dobrze zaopatrzone sklepy z miłą obsługą, która nie wywali mnie z placówki po chęci obejrzenia dziesiątej z kolei latarki...
Ostatnio zmieniony poniedziałek 07 sty 2013, 16:00 przez tefawsrerges2123, łącznie zmieniany 1 raz.
marko84

Post autor: marko84 »

Witam. Ja już prawie zdecydowałem się na fenixa E11, tym bardziej że taką latareczkę, którą ma zastąpić (http://allegro.pl/nowosc-philips-latark ... 67533.html ) to raczej bije na głowę. Co prawda waham się jeszcze nad D25A ale nie do końca jestem pewien czy dorównuje E11 pod względem stosunku jakość/cena. Przeglądając różne oferty natknąłem się na Olighta S10, wiem że inne zasilanie ale spodobał mi się design, a głównie sterowanie. Na ebay'u S10 można znaleźć już od 115zł (http://www.ebay.pl/itm/Compact-Pocket-C ... 1e75fd8c21). Tak dla formalności tylko spytam czy S10 byłby dobrym wyborem, czy ma ewentualnie jakiegoś dobrego, tzn. lepszego konkurenta? Czy warto skorzystać z ebay i kupić latarkę z Hongkongu, czy lepiej dołożyć i kupić pewnie u polskiego dystrybutora?
tefawsrerges2123

Post autor: tefawsrerges2123 »

Popatrz sobie na mhunt za tytanowym eagletaciem, d25c jest akurat w promocji za dwie stówy, a światła sporo i jakość wykonania dobra. No i body z fajnego stopu :p
Ostatnio zmieniony poniedziałek 07 sty 2013, 20:06 przez tefawsrerges2123, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ