Gdzie kupić LEDa 10W, barwa ciepła, 30V ?
Gdzie kupić LEDa 10W, barwa ciepła, 30V ?
Witam.
Szukam "wieloleda" - typowego chińczyka, zasilanego z napięcia 30V o mocy około 10 - 20W max, barwa ciepła. Na allu mają jedynie zimne, pogmyrałem po sklepach i nic konkretnego nie znalazłem. Macie jakieś namiary na takie coś ?
Szukam "wieloleda" - typowego chińczyka, zasilanego z napięcia 30V o mocy około 10 - 20W max, barwa ciepła. Na allu mają jedynie zimne, pogmyrałem po sklepach i nic konkretnego nie znalazłem. Macie jakieś namiary na takie coś ?
Jeżeli nie ograniczasz się tylko do zakupów w kraju, to zerknij tutaj:
Bridgelux LED Array BXRA-30G1200, warmwhite, 1240lm
Bridgelux LED Array BXRA-30G1200, warmwhite, 1240lm
To nie jest typowy chińczyk zerknij na: www.goodluckbuy.com
Sklep sprawdzony, dobry kontakt, zawsze wszystko szybko i sprawnie.
Sklep sprawdzony, dobry kontakt, zawsze wszystko szybko i sprawnie.
Poszukaj np tutaj > http://www.satisled.com/Wholesale-Disco ... _c259.html
Sklepu nie znam i nie robiłem nigdy tam zakupów. Link kiedyś mi wskoczył w ręce a że mają dosyć duży asortyment to zapisałem sobie w ulubionych.
Sklepu nie znam i nie robiłem nigdy tam zakupów. Link kiedyś mi wskoczył w ręce a że mają dosyć duży asortyment to zapisałem sobie w ulubionych.
Dioda z 1 linka ciekawa, ale ta cena Szukam czegos najtańszego z mozliwych. Całość będzie pracowała z doskoku, więc super jakość światła nie jest wymagana, dlatego pomyslałem o ciepłym chińczyku. Narazie złapałem kontakt z jedną z firm, zobacze co ma w ofercie, na 100% ma zimną wersję.
Może znacie jakiś sklep z PL ?
Może znacie jakiś sklep z PL ?
Szkoda pieniędzy na takie wynalazki skoro tańsze i lepsze będą XM-L EW lub XM-L HV.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)