Rabaty w sklepach internetowych

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
tomeksz68

Rabaty w sklepach internetowych

Post autor: tomeksz68 »

Witam
Nie wiem czy wiecie czy nie ale niektóre fora latarkowe a konkretnie ich zarejestrowani użytkownicy mają całkiem fajne rabaty na zakupu w sklepach internetowych oferujących latarki i akcesoria. Np. forumowicze z za naszej wschodniej granicy z Fonarik. A może tak administratorzy tego forum też mogli by coś zadziałać w tej materii? Z obserwacji widzę, że dość dużo użytkowników ciągle coś kupuje w internecie. Uważam, że gra warta świeczki.
DNF

Post autor: DNF »

U naszych rodzimych sprzedawców mamy rabaty.
Awatar użytkownika
tomeksz68

Eee, nikt mi nie wmówi, że akumulator np 26650, który kosztuje "u naszych rodzimych sprzedawców" 60zł z rabatem można kupić za 35zł a ładowarkę np. UltraFire dwukanałową kosztującą ok. 70zł za 35zł np na CN czy DX :?: Chyba, że takie ceny są tylko dla wybranych...
Ale OK. jeśli nie trudno :|
Awatar użytkownika
Nightmare

Post autor: Nightmare »

tomeksz68 pisze:Eee, nikt mi nie wmówi, że akumulator np 26650, który kosztuje "u naszych rodzimych sprzedawców" 60zł z rabatem można kupić za 35zł a ładowarkę np. UltraFire dwukanałową kosztującą ok. 70zł za 35zł np na CN czy DX :?: Chyba, że takie ceny są tylko dla wybranych...
Owszem tylko u nas masz zawsze pewną gwarancję no i paczkę masz w 2-3 dni a nie czasem w 3msce jak z chin :P
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Awatar użytkownika
Kazik

Post autor: Kazik »

Nightmare pisze:
tomeksz68 pisze:Eee, nikt mi nie wmówi, że akumulator np 26650, który kosztuje "u naszych rodzimych sprzedawców" 60zł z rabatem można kupić za 35zł a ładowarkę np. UltraFire dwukanałową kosztującą ok. 70zł za 35zł np na CN czy DX :?: Chyba, że takie ceny są tylko dla wybranych...
Owszem tylko u nas masz zawsze pewną gwarancję no i paczkę masz w 2-3 dni a nie czasem w 3msce jak z chin :P
Każdy ma prawo wybrać - kasa czy pewność, szybkość, gwarancja itd. Również byłbym za poważnym rozpatrzeniem i próbą wdrożenia. Może by się sklepy zainteresowały po pokazaniu działu z recenzjami. ;)
Polek

Post autor: Polek »

Z tą pewną dostawą to nie przesadzajcie znowu... paczka przez PP idzie czasem tydzień (ito nie z winy poczty) jak ostatnio w przypadku mojej paczki z BTO, a z chin z dobrych sklepów dochodzą w 7-14 dni, ale może ja i kumple mamy po prostu szczęście?

W PL sprzęt kosztuje więcej bo legalne "wprowadzenie do obrotu" towaru z importu, trochę kosztuje, ale firmy w większości mają z tego jeszcze xxx% dla siebie:)

Na zniżki nie ma co liczyć zbyt duże, chyba że... np aku wyprodukowane 2.5roku temu w pewnej firmie (Ciekawe jak z pojemnością po takim leżakowaniu) i inne podobne przypadki :)
Awatar użytkownika
tomeksz68

Wszystko OK.
Mam więc pytanie u jakiego rodzimego sprzedawcy ktoś kto chce sam sobie złożyć latarkę MOD może kupić kompletne body i np . diodę XM-l T6 bin C3 :?: Sam szukałem takiej i nikt na dzień dzisiejszy nie ma w ofercie. A na tej stronie do wyboru do koloru:
http://www.intl-outdoor.com/led-c-107.html
Jak widać oferta poważna, takich przykładów można by mnożyć więcej.
Dział "Zakupy w internecie" zawierają aż 1139 tematów i 15858 postów więc sporo.
Panowie chyba nikt nic nie traci gdyby postarać się o takie rabaty w najpopularniejszych sklepach internetowych za granicą. Nie ograniczajmy się tylko i wyłącznie do naszego krajowego rynku.
Awatar użytkownika
Hahar

Post autor: Hahar »

Ten dodatek do firefoxa wyszukuje kupony rabatowe w sklepach internetowych :)
Np. na Focalprice wyszukał kupon -10% na wszystko :d
Awatar użytkownika
tomeksz68

Tak...
To jest dobra sprawa ale nie zawsze możemy liczyć na ten kupon rabatowy wtedy kiedy chcemy coś kupić. Trzeba szukać i w momencie kiedy dopiero trafimy na te 10% kupować... :)
Dobrze dajemy spokój temu tematowi bo nie wiele osób jest nim zainteresowanych a szkoda...
Awatar użytkownika
Nightmare

Post autor: Nightmare »

Kwestia ruchów administracji kiedyś pisałem z RICiem z CNQ i on byłby chętny ale jakoś sprawa utkneła
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
DNF

Post autor: DNF »

My jesteśmy otwarci, wystarczy, że Ric się zarejestruje i napisze :)
Awatar użytkownika
tomeksz68

Ale to my chcemy rabaty a nie on :|
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

tomeksz68 pisze:Ale to my chcemy rabaty a nie on :|
Ale On chce nowych klientów :twisted:
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
ODPOWIEDZ